Номинации 2017

WINE OF THE YEAR 2017

НОСИТЕЛИТЕ НА ПРИЗА В КАТЕГОРИИТЕ ЗА БЕЛИ ВИНА

Реколти 2016 и 2015

LE PHOTOGRAPHE Sauvignon Blanc 2016 – MINKOV BROTHERS

RUPEL Tamianka 2016 – RUPEL WINERY

M. CHAPOUTIER LA COMBE PILATE BIO Viognier (Cotes du Rhone) 2015 (France) – Importer WINE CONECTION

CASA SILVA Sauvignon Blanc 2016 ( Chile) – Importer PROFTRADE


Продължение РОЗЕТА